Logo 1001 tips
Muis & Mol: kwaliteitsvolle handgemaakte accessoires voor baby's, kinderen en volwassenen

 


 

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website www.1001tips.be. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer.

Deze website heeft als doel het verstrekken van algemene informatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde informatie is niet bedoeld als aanbod en ook niet ter vervanging van deskundig persoonlijk advies. Indien zonder nadere verificatie of advies van de informatie en de tips gebruik wordt gemaakt, gebeurt dit volledig voor eigen rekening en risico.

Op de website kan verwezen worden naar informatie van derden. De inhoud van deze informatie wordt door www.1001tips.be niet beoordeeld op correctheid, redelijkheid of volledigheid. www.1001tips.be wijst iedere aansprakelijkheid in dit kader uitdrukkelijk af.

Zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van www.1001tips.be is het niet toegelaten de inhoud over te nemen, te repliceren of te publiceren.

Informatie die per e-mail of deze website via internet naar www.1001tips.be wordt verzonden is niet beveiligd. De inhoud van een bericht kan daarom niet als vertrouwelijk worden aangemerkt. Verzending hiervan geschiedt op eigen risico.

Deze website richt zich tot iedereen in het nederlandstalig gebied tenzij anders vermeld. Op deze website, het privacystatement en deze disclaimer is Belgisch recht van toepassing.